Στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» του Ντόρτμουντ όλα έδειχναν ότι η Γερμανία θα έβαζε τέλος στο σερί που είχε «χτίσε» η Αργεντινή απέναντί της στους τελευταίους φιλικούς αγώνες. Αυτό, όμως, δε συνέβη παρά το σοβαρότατο προβάδισμα των «πάντσερ» (2-0), με την «αλμπισελέστε» να παίρνει την ισοπαλία και να συμπληρώνει 7 ματς αήττητη κόντρα στην Γερμανία (5-2-0).

Η ομάδα του Σκαλόνι παρατάχθηκε ξανά χωρίς τον Λιονέλ Μέσι, αλλά απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Ο κορυφαίος παίκτης του κόσμου είναι τιμωρημένος από την Ομοσπονδία με τρίμηνο αποκλεισμό για τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το Copa America, ποινή η οποία τελειώνει τον επόμενο μήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το συγκρότημα του Γιόακιμ Λεβ έδειχνε ότι θα «καθάριζε» σχετικά άνετα το ματς, από το πρώτο κιόλας 45λεπτο, όταν μέσα σε 7 λεπτά (16′-22΄) πέτυχε δύο τέρματα, το πρώτο με τον Γκνάμπρι και το δεύτερο με τον Χάβερτς.

Ο Σκαλόνι «ανακάτεψε την τράπουλα» στο δεύτερο μέρος, κάνοντας τρεις γρήγορες αλλαγές στα πρώτα 17 λεπτά, με την τελευταία του Αλάριο να αποδεικνύεται καθοριστική για την εξέλιξη της αναμέτρησης. Τέσσερα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, ο 27χρονος επιθετικός της Μπάγερ Λεβερκούζεν μείωσε σε 2-1, ενώ από δική του ασίστ στο 88΄, ο Οκάμπος, ο οποίος επίσης είχε περάσει στον αγώνα στο 46΄, διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης