Ο προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, Γκάι Λουζόν, τόνισε ότι η ομάδα του θα αγωνιστεί στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας κόντρα στον Παναθηναϊκό με στόχο τη νίκη και την πρόκριση. Ο Ισραηλινός τεχνικός μίλησε για τις απουσίες της ομάδας του, ενώ τους ποδοσφαιριστές στη συνέντευξη Τύπου εκπροσώπησε ο Ζελ Βαν Νταμ.

Για την έλλειψε μέσου είπε: «Δεν θα έχουμε παίκτη για να παίξει 90 λεπτά. Θα το ρυθμίσουμε πάντως. Γενικότερα υπάρχουν κι άλλες απουσίες αλλά τις έχουμε σκεφτεί».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν ρωτήθηκε αν θα κάνει κάποια αλλαγή, απάντησε: «Έχουμε αλλαγές και θα δούμε τι ακριβώς θα κάνουμε».

Για το αν θα παίξει βασικός ο Μποκού, είπε: «Θα δούμε πόσο είναι εφικτό και θα το σκεφτούμε».

Όσο για το αν μπορεί να είναι σίγουρο ότι θα ξεκινήσει ο Μποκού: «Θα το δούμε. Έχουμε αρκετούς τραυματίες και ανέτοιμους αλά θα προσπαθήσουμε κάνουμε το καλύτερο».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το αν έχει βγάλει συμπεράσματα και έμαθε πράγματα από τον πρώτο αγώνα: «Χρειαζόμαστε να είμαστε καλύτεροι αμυντικά και επιθετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι. Ωστόσο δεν θα αναλύσω ποια είναι αυτά».

Για την ενδεχόμενη πώληση του Σιμάν, τοποθετήθηκε: «Κι εγώ το διάβασα στις εφημερίδες και θα δούμε».

Όσο για τον Παναθηναϊκό, είπε: «Πρέπει να το βλέπουμε θετικά. Πιστεύω ότι θα έχουμε έναν καλό αγώνα».

Για την πίεση στην Σταντάρ, ανέφερε: «Δεν αισθάνομαι πίεση. Ήρθαμε για τη νίκη. Έχουμε φιλοδοξίες όπου κι αν παίζουμε».

Για το αν έχει έρθει η ώρα του να προπονήσει ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ: «Η δική μου ώρα; Είναι η ώρα της ομάδας. Αύριο θα δούμε, έχουμε πολλά προβλήματα με τραυματίες και άρρωστους, αλλά θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε αν οι παίκτες του έκαναν προπόνηση στα πέναλτι και απάντησε: «Όχι δεν χρειάζεται, το πέναλτι είναι θέμα χαρακτήρα. Είναι διαφορετικό αν το κερδίζεις στον αγώνα ή τα εκτελείς στη σχετική διαδικασία στο τέλος».

Για το αν θα στεναχωρηθεί αν χάσει πέναλτι η Σταντάρ: «Είμαι 15 χρόνια προπονητής. Το πέναλτι είναι θέμα χαρακτήρα. Είναι εντελώς διαφορετικά στην προπόνηση και στον αγώνα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει σε σχέση με τον πρώτο αγώνα. Αν τον προβλημάτισε κάτι ή τον εντυπωσίασε κάτι στον Παναθηναϊκό: «Όχι ήξερα τον Παναθηναϊκό. Είναι μία ομάδα με παίκτες ποιοτικούς και έμπειρους. Δεν με εξέπληξε κάτι, ήξερα την ποιότητα και το ταλέντο που έχουν».

Με τη σειρά του ο Ζελ Βαν Νταμ, είπε: «Και για μένα το αποτέλεσμα είναι 50-50. Έχουμε έρθει όμως εδώ για την πρόκριση».

Για το πόσο σημαντικό είναι να μην δεχτεί γκολ η Σταντάρ, σχολίασε: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό και αυτό θα κοιτάξουμε. Θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε γκολ και να είμαστε περισσότερο επιθετικοί».

Όσο για τον Παναθηναϊκό και αν είναι πιο δυνατός από ό,τι περίμενε, απάντησε: «Είναι αρκετά ισορροπημένη ομάδα που απαιτεί το σεβασμό μας. Είναι μία καλή ομάδα».

Τέλος ρωτήθηκε αν περιμένουμε αύριο έναν έντονο αγώνα: «Θα παίξουν με την υποστήριξη των φιλάθλων τους. Αυτοί οι αγώνες μας αρέσουν».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης