Όλα δείχνουν ότι επιτέλους βρέθηκε η λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού ο Σταύρος Κοντονής συμφώνησε με τους εκπροσώπους των ΕΠΟ, FIFA, UEFA με τον κίνδυνο του Grexit να απομακρύνεται.

Οι αγώνες σύμφωνα με πηγές θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σε περίπτωση που ο τελικός είναι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, θα τον διευθύνει ξένος διαιτητήςΟ κ. Κουτσοκούμνης κατά την έξοδο του από το υπουργείο ανέφερε πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέχρι την Παρασκευή θα αιτηθεί στο ΣτΕ να μην γίνει η προσφυγή και παράλληλα θα ζητήσει από τον κ. Κοντονή να συνεχιστεί η διεξαγωγή του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο υφυπουργός από τη μεριά του δεσμεύτηκε να κάνει δεκτή αυτή την αίτηση, αφού πρώτα θα έχει μεταφέρει στον πρωθυπουργό  τον τρόπο που θα εξασφαλιστεί η ασφαλής διεξαγωγή των αγώνων.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ενώ σε περίπτωση που ο τελικός είναι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό, θα τον διευθύνει ξένος (και όχι Έλληνας) διαιτητής.

Παράλληλα, υπήρξε δέσμευση για επιστροφή των ανθρώπων της FIFA και της UEFA από την επόμενη εβδομάδα, με στόχο να σχηματιστεί επιτροπή ελέγχου για ότι αφορά την ΕΠΟ και να εναρμονιστεί το κανονιστικό της πλαίσιο με αυτό της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας, ενώ σε βάθος χρόνου, από την 1η Ιουλίου και έπειτα, να υπάρξει νέα επιτροπή δεοντολογίας, αλλά και νέοι κανονισμοί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο αυτών των ενεργειών, θα γίνει άμεσα έλεγχος και για όλα τα πρόσωπα που διώκονται και έχουν νομικές εκκρεμότητες.

Δηλώσεις Γκιρτζίκη

«Ας μη βιαζόμαστε μέχρι την Παρασκευή. Δεν θα πω αν το ποδόσφαιρο βγαίνει ηττημένο. Το θέμα είναι να έχουμε ποδόσφαιρο. Δεν μπορώ να σας το πω με βεβαιότητα. Ίσως έχει αποφευχθεί το Grexit. Εμείς κάναμε προσφυγή στο ΣτΕ για το Κύπελλο. Από τη στιγμή που θα γίνει, δεν υπάρχει λόγος προσφυγής. Προλαβαίνουμε να τελειώσουμε με το Κύπελλο, αρκεί να το οριστικοποιήσουμε την Παρασκευή» δήλωσε από πλευράς του ο Γιώργος Γκιρτζίκης.

Διαβάστε επίσης:

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης