Σε αναζήτηση νέου τεχνικού διευθυντή βρίσκεται η Νιούκαστλ  και αγγλικό δημοσίευμα βάζει στο «κάδρο» των υποψηφίων για αυτήν τη θέση και τον Νίκο Νταμπίζα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με τη φανέλα των «ανθρακωρύχων».

Πιο συγκεκριμένα αυτό αναφέρει σε σημερινό της ρεπορτάζ η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας «Evening Chronicle», καταγράφοντας τόσο το… παρελθόν του πρώην τεχνικού διευθυντή του Παναθηναϊκού στις «καρακάξες» όσο και την πετυχημένη του δουλειά στο «τριφύλλι»!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επίσης, αναφέρεται και η καλή σχέση που έχει και με τον Πολ Μονάγκαν, ο οποίος είναι ατζέντης που συνεργάζεται με τη Νιούκαστλ.

«Ο Νταμπίζας βοήθησε στην ανοικοδόμηση του αθηναϊκού συλλόγου, προχωρώντας επαρκώς σε μεταγραφές και αποδεσμεύσεις, ενώ επίσης προβίβασε ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία του συλλόγου», ανέφερε μεταξύ άλλων το εν λόγω ρεπορτάζ, στο οποίο επισημαίνεται παράλληλα:

«Διαθέτει δίπλωμα UEFA pro και δίπλωμα executive master για διεθνείς παίκτες, ενώ επίσης διατηρεί εκπροσώπηση εντός της Νιούκαστλ στο πρόσωπο του Πολ Μονάγκαν, ενός ατζέντη με τον οποίο συνεργάζεται στενά η ομάδα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης