Από τη Βίλεμ στην πολύ πιο ισχυρή και πρωταγωνίστρια της Eredivisie, Άλκμααρ. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Παυλίδη, ο οποίος συνεχίζει να ζει το ολλανδικό «όνειρο» ολοκληρώνοντας την Παρασκευή (09/07) τη μεταγραφή του στην ΑΖ, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο 4 ετών.

Μάλιστα η ολλανδική ομάδα, στο πλαίσιο της ανακοίνωσης της μεταγραφής του, ετοίμασε ένα βίντεο, στο οποίο ο έτερος Έλληνας της Άλκμααρ, Παντελής Χατζηδιάκος καλεί στο τηλέφωνο τον Παυλίδη, την ώρα που ο τελευταίος ολοκλήρωνε τη μεταγραφή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντός των επόμενων ημερών, ο Παυλίδης, θα έχει μαζί του στην AZ και τον αδερφό του Βασίλη, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σάλκε κι ετοιμάζεται να υπογράψει κι αυτός στο κλαμπ της Eredivisie.

Λίγο μετά τις υπογραφές, ο Βαγγέλης Παυλίδης έκανε και τις πρώτες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Αλκμάαρ.

Αναλυτικά:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Είσαι χαρούμενος με τη μεταγραφή σου;

«Ναι φυσικά, ήθελα να έρθω στην Άλκμααρ. Είναι ένα καλό βήμα για την καριέρα μου και είμαι χαρούμενος για αυτό».

-Γιατί διάλεξες την AZ;

«Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κλαμπ στην Ολλανδία. Τα πήγαν εξαιρετικά τα τελευταία χρόνια και οι παροχές που σου παρέχει το κλαμπ, το στάδιο, το προπονητικό κέντρο είναι υπέροχα και θέλω να παίξω στο Europa League».

-Έχουμε στην ομάδα τον Παντελή Χατζηδιάκο, μίλησες μαζί του πριν έρθεις;

«Ναι μιλήσαμε αρκετά πριν υπογράψω. Είμαι χαρούμενος που θα παίξω ξανά μαζί του και περιμένω να βρεθούμε στον αγωνιστικό χώρο».

-Πέρυσι ο Γιώργος Γιακουμάκης ήταν ο πρώτος σκόρερ της κατηγορίας, φέτος θα είσαι εσύ;

«Δεν το ξέρω. Ελπίζω η ομάδα να τα πάει καλά και να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης