Στην προσωπικότητα που έβγαλε η Μάντσεστερ Σίτι, όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Ντόρτμουντ, στάθηκε ο μεσοεπιθετικός των «πολιτών» Ιλκάι Γκιντογκάν, μετά τη νέα νίκη της αγγλικής ομάδας με 2-1 και την πρόκρισή της στους «4» του Champions League.

«Αυτή η πρόκριση σημαίνει πολλά για εμάς. Αυτό το κλαμπ, αυτή η ομάδα το άξιζε και νιώθουμε ευγνώμονες που περάσαμε για πρώτη φορά στα ημιτελικά απ’ την έλευση του Πεπ Γκουαρδιόλα. Απόψε (14/04), έπρεπε να δείξουμε χαρακτήρα. Δεν παίξαμε καλά για 15 λεπτά, δεν ήμασταν αρκετά γενναίοι, δείχναμε σαν να φοβόμασταν την ήττα» τόνισε ο Γερμανός μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Μετά το γκολ της Ντόρτμουντ ξαναμπήκαμε στο παιχνίδι, καταφέραμε να κρατήσουμε περισσότερο τη μπάλα, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και μετά το ημίχρονο ο στόχος μας ήταν να βάλουμε ένα γκολ και να πάρουμε το πάνω χέρι στο ματς και πάλι. Το καταφέραμε και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό.

Όλοι μας γνωρίζουμε πόσο δύσκολη είναι η συγκεκριμένη διοργάνωση, οι αντίπαλοι έχουν τρομερή ποιότητα, όπως έχει η Ντόρτμουντ. Είναι ικανοί να νικήσουν κάθε ομάδα, αλλά για μας ήταν θέμα συμπεριφοράς και προσωπικότητας, ιδίως σ’ αυτή τη φάση της διοργάνωσης. Τα δείξαμε αυτά τα στοιχεία σε μεγάλο βαθμό και είμαστε έτοιμοι να παλέψουμε στα ημιτελικά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης