Την προσπάθεια για να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται, προκειμένου ο μικρός Παναγιώτης-Ραφαήλ  να να μεταφερθεί σε παιδιατρική κλινική στη Βοστώνη των ΗΠΑ για θεραπεία, αποφάσισε να ενισχύσει και η Football League.

Πιο συγκεκριμένα στα γήπεδα διεξαγωγής της τέταρτης αγωνιστικής θα συγκεντρωθούν κουμπαράδες και το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα κατατεθεί στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Σε ένα σαββατοκύριακο αγάπης, η Football League αποφάσισε να συμμετάσχει στην πανελλήνια προσπάθεια για να μεταβεί ο μικρός Παναγιώτης Ραφαήλ Γλωσσιώτης στη Βοστώνη για τη θεραπεία της Νωτιαίας Μυϊκής Ατροφίας τύπου Ι (SMA I) από την οποία πάσχει.

Με τη σύμφωνη γνώμη και των 14 ΠΑΕ, έξω από κάθε γήπεδο της 4ης αγωνιστικής θα τοποθετηθεί ειδικός κουμπαράς και το ποσό που θα συγκεντρωθεί, θα κατατεθεί απευθείας στον ειδικό λογαριασμό της MDA Ελλάς.

Μπορούμε να ενισχύσουμε όλοι μαζί την προσπάθεια συνδράμοντας στους κουμπαράδες που θα τοποθετηθούν έξω από το Δημοτικό Γήπεδο Ασπροπύργου, το Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, το Δημοτικό Στάδιο Αλμυρού Βόλου, το Δημοτικό Στάδιο «Οικονομίδειο» Ρόδου, το Δημοτικό «Ανθή Καραγιάννη» Καβάλας, το Δημοτικό γήπεδο Νέας Τρίγλιας Χαλκιδικής και το Δημοτικό «Βουζουνεράκειο» Ιεράπετρας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 19/10

Καλαμάτα-Ιωνικός (15:00, ΕΡΤ3, Καλαμάτας)

Κυριακή 20/10

Ιάλυσος-Νίκη Βόλου (15:00, ΕΡΤ3, «Οικονομίδειο»)

Ασπρόπυργος-Αιγάλεω (16:00, Ασπροπύργου)

Καβάλα-Βέροια (16:00, «Ανθή Καραγιάννη)

Τρίγλια-Τρίκαλα (16:00, Τρίγλιας-Χαλκιδικής)

ΟΦ Ιεράπετρα-Διαγόρας (16:00, «Βουζουνεράκειο)

Ολυμπιακός Βόλου-Θεσπρωτός (16:00)

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης