Ακόμη δεν έχει αποφασιστεί τίποτα για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, με την UEFA να αρνείται ότι οι ημερομηνίες για την επανέναρξη του Champions League έχουν ήδη καθοριστεί.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία αναγκάστηκε να προβεί σε διάψευση, μετά τη δήλωση του προέδρου της Λιόν, Ζαν-Μσέλ Ολάς, ότι η ομάδα του θα αντιμετωπίσει τη Γιουβέντους στις 7 Αυγούστου, στη ρεβάνς του αγώνα των δύο συλλόγων για τη φάση των «16».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην πραγματικότητα, η UEFA ανέκαθεν ανέφερε ότι τα εθνικά πρωταθλήματα μπορούν να προσπαθήσουν να ολοκληρώσουν τις εφετινές περιόδους τους πριν αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά η κατάσταση είναι πολύ περίπλοκη, καθώς τα δεδομένα σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού ενημερώνονται διαρκώς.

Η Μπουντεσλίγκα θα ξαναρχίσει το επόμενο σαββατοκύριακο, ελπίζοντας να έχει ολοκληρώσει την τρέχουσα σεζόν έως τις 30 Ιουνίου, όμως τα θετικά κρούσματα που ανιχνεύθηκαν χθες σε ορισμένους παίκτες της Ντιναμό Δρέσδης (Β΄ Εθνική) θα μπορούσαν να θέσουν υπό αμφισβήτηση τα πράγματα.

«Τίποτα δεν έχει αποφασιστεί, απολύτως τίποτα» δήλωσε εκπρόσωπος της UEFA στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων (DPA), όταν ρωτήθηκε για τις ημερομηνίες του Champions League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης