Η Super League, πέρα από την οικονομική ενίσχυση των πυρόπληκτων με ποσό ύψους 100.000 ευρώ, την οποία υλοποίησε άμεσα σε συνέχεια της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ., ολοκλήρωσε και την αποστολή οικονομικής αρωγής και αθλητικού εξοπλισμού στις Ενώσεις Εύβοιας και Λακωνίας, σωματεία των οποίων επλήγησαν από τις καταστρεπτικές πυρκαγιές του Αυγούστου, προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να επανέλθουν το συντομότερο δυνατό στην αθλητική δραστηριότητα.

Στην πρωτοβουλία αυτή της Super League συμμετείχαν οικονομικά όλες οι ομάδες της Super League και η Interwetten, Χρυσός Χορηγός του Πρωταθλήματος, ενισχύοντας θεσμικούς φορείς στήριξης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας, αλλά και φιλοζωικούς οργανισμούς, με τη δέσμευση ότι θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια ανακούφισης των συμπολιτών μας, αλλά και της πανίδας, ως ανταπόδοση του ποδοσφαίρου στην κοινωνία και το περιβάλλον.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη, από την πρώτη στιγμή, οι ομάδες της ανώτατης επαγγελματικής κατηγορίας έσπευσαν να αποστείλουν στις πληγείσες περιοχές τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και ιατροφαρμακευτικό εξοπλισμό, σε μια έμπρακτη απόδειξη της αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

Ο συνεταιρισμός διένειμε την οικονομική ενίσχυση στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, το Ταμείο Κρατικής Αρωγής, το Σύλλογο Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής ΑΝΙΜΑ και τις ΕΠΣ Εύβοιας και Λακωνίας.

Επίσης, η πρώτη αγωνιστική ημέρα του εφετινού πρωταθλήματος ήταν αφιερωμένη στην εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινής γνώμης, καθώς τα προβλήματα που προκάλεσαν οι πυρκαγιές απαιτούν την επίδειξη της μέγιστης δυνατής αλληλεγγύης από όλους μας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης