Η Ολλανδία τα έχει βρει… σκούρα στον πρώτο προκριματικό όμιλο του Euro 2016, καθώς μετά από τις πέντε πρώτες αγωνιστικές έχει συγκομιδή επτά βαθμών και βρίσκεται στην τρίτη θέση πίσω από Τσεχία και Ισλανδία που μετρούν 13 και 12 βαθμούς, αντίστοιχα.

Οι «οράνιε» θα μπορούσαν να χάσουν περισσότερο έδαφος, όμως ισοφάρισαν τους Τούρκους στο τέλος σε 1-1, γεγονός που τους κράτησε τρίτους. Ο Ιμπραΐμ Αφελάι μίλησε για την Ολλανδία και τόνισε ότι ο ρεαλιστικός στόχος είναι το πλασάρισμα πίσω από τους Τσέχους και τους Ισλανδούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πάλι καλά που πετύχαμε το γκολ της ισοφάρισης στο τέλος, γιατί αλλιώς θα φεύγαμε με εντελώς άδεια χέρια. Τώρα έχουμε μπροστά μας το φιλικό με την Ισπανία, ένα ματς που πάντα είναι φανταστικό να παίζει κανείς. Αν έπρεπε να διαλέξω, πάντως, θα προτιμούσα να νικούσαμε την Τουρκία», είπε ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Η τρίτη θέση είναι ακόμη στα χέρια μας, αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Οι πρώτες δύο θέσεις είναι αρκετά μακριά, αν και έχουμε στην έδρα μας την Τσεχία και την Ισλανδία».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης