Η Νιούκαστλ προσπαθεί με το «ζεστό» χρήμα που διαθέτει πλέον μετά την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της από fund που ελέγχει το βασιλικό ταμείο της Σαουδικής Αραβίας, να ενισχύσει το ρόστερ της στο μεταγραφικό «παράθυρο» του Ιανουαρίου, προκειμένου να αποφύγει τον υποβιβασμό απ’ την Premier League και πλέον «χτυπάει» παίκτες απ’ το «πάνω ράφι».

Σύμφωνα με το Radio Monte Carlo, οι «ανθρακωρύχοι» ήρθαν σε επαφή με την Παρί Σεν Ζερμέν για να αποκτήσουν τον Κέιλορ Νάβας και να εντάξουν στο δυναμικό τους έναν γκολκίπερ «πρώτης γραμμής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διοίκηση της Παρί πάντως σε πρώτη φάση δεν είναι θετική στην προοπτική παραχώρησης του πολύπειρου Κοσταρικανού γκολκίπερ, μολονότι έχει ήδη στο ρόστερ της και τον Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα και η αρχική απάντηση που έδωσε στον αγγλικό σύλλογο ήταν αρνητική. Τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Τα γαλλικά και βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως η Νιούκαστλ θα επανέλθει με μία υψηλή προσφορά, ικανή να βάλει σε… σκέψεις την ιδιοκτησία των Παριζιάνων και πλέον αναμένεται η επόμενη κίνηση από τους «ανθρακωρύχους».

Ο Κέιλορ Νάβας έχει συμβόλαιο έως το 2024 με την Παρί Σεν Ζερμέν, μετρώντας 17 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις την εφετινή σεζόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης