Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφάσισε στη συνεδρίασή της να δημιουργήσει μια πενταμελή επιτροπή, με σκοπό να συναντηθεί με ανθρώπους της UEFA, έχοντας θέμα τον αθλητικό νόμο του Λευτέρη Αυγενάκη.

Την επιτροπή συνθέτουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευάγγελος Γραμμένος, ο αναπληρωτής πρόεδρος Νίκος Βακάλης, ο α΄ αντιπρόεδρος Στέργιος Αντωνίου και τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, Τάκης Παπαχρήστος και Δημοσθένης Κουπτσίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι μυστικό πως η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία διαφωνεί με κάποιες από τις διατάξεις του αθλητικού νομοσχεδίου, γι΄ αυτό και θα ταξιδέψει στην έδρα της UEFA, στη Νιόν της Ελβετίας, προκειμένου να συναντηθεί με αξιωματούχους των δύο υπερκείμενων ποδοσφαιρικών αρχών (FIFA – UEFA).

Οι ενστάσεις της Ομοσπονδίας εδράζονται, κατά μείζονα λόγο, στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και ειδικότερα στις διατάξεις για τους συλλόγους που δεν είναι εγγεγραμμένοι.

Βάσει του νέου αθλητικού νόμου, αυτό συνεπάγεται απαγόρευση του εκλογικού δικαιώματος, σε χρονιά εκλογών στην ΕΠΟ, όπως και αποκλεισμό από τα τοπικά πρωταθλήματα. Ακόμη, η διοίκηση της ΕΠΟ ισχυρίζεται πως ο κ. Αυγενάκης δεν επιθυμεί να συναντηθεί μαζί της, προτάσσοντας ως επιχείρημα τη μη απάντησή του σε δύο επιστολές της για τηλεδιάσκεψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης