Με ανάμικτα συναισθήματα βγήκε από τον αγωνιστικό χώρο του «Stade de France» ο Αντουάν Γκριεζμάν, μετά την ισοπαλία 1-1 που παραχώρησε η Γαλλία στην Τουρκία για τα προκριματικά του Euro 2020.

«Είναι μία μεγάλη απογοήτευση, γιατί κάναμε ένα πολύ καλό ματς» δήλωσε χαρακτηριστικά ο άσος της Μπαρτσελόνα και συνέχισε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είχαμε πολύ καιρό να παίξουμε έτσι. Είναι το καλύτερο παιχνίδι μας στα προκριματικά. Χρειασθήκαμε χρόνο για να ανοίξουμε το σκορ και μετά ξέραμε πως είναι πολύ καλοί στις στημένες φάσεις. Είναι κρίμα. Πρέπει να εργασθούμε στη συνέχεια και να προσέξουμε τις μικρές λεπτομέρειες, που μπορούν να προκαλέσουν τον αποκλεισμό από ένα EURO ή ένα Μουντιάλ. Δεν είμαστε τέλειοι. Μας λείπει το γκολ μπροστά στο τέρμα και πρέπει να το βρούμε. Άλλες φορές η μπάλα μπαίνει και άλλες όχι. Είναι περίπλοκο. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Στο παγκόσμιο κύπελλο δεν είχαμε ανάγκη τόσες πολλές ευκαιρίες. Πρέπει να δείξουμε υπομονή και να εργασθεί ο καθένας μας στην ομάδα του για να βελτιωθούμε σ΄ αυτόν τον τομέα. Ο Ζιρού μάς κάνει πολύ καλό. Τον έχουμε ανάγκη. Μόλις μπήκε στο γήπεδο, δήλωσε παρών».  

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης