Γραμμένος: «Στόχος η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019, 20:24
Γραμμένος: «Στόχος η δημιουργία μίας ανταγωνιστικής Εθνικής για τα προκριματικά του Μουντιάλ»

Στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ στρέφεται το ενδιαφέρον της εθνικής ποδοσφαίρου, παρότι βρισκόμαστε ακόμη στα μέσα των προκριματικών αγώνων για το EURO 2020.

Η πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος μοιάζει πλέον ανέφικτη, μετά και την ήττα από τη Φινλανδία στο Τάμπερε, κάτι που ουσιαστικά παραδέχεται ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, στο μήνυμά του που δημοσιεύεται στο επίσημο match programme του αποψινού (8/9, 21:45) αγώνα με το Λιχτενστάιν.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας αναφέρει:

«Με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η Εθνική µας Οµάδα επιστρέφει στο Ολυµπιακό Στάδιο και συνεχίζει την προσπάθειά της στην προκριµατική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήµατος 2020, υποδεχόµενη το Λιχτενστάιν. Επιστρέφει διαφορετική, ανανεωµένη, µε νέο προπονητικό επιτελείο, προερχόµενο από την ολλανδική προηγµένη ποδοσφαιρική "σχολή", µε καινούργιο σύστηµα εσωτερικής λειτουργίας, οργάνωσης και διοίκησης και νέα, φιλόδοξα πρόσωπα στο ρόστερ, µε το "βλέμµα" στην δηµιουργία µιας ανταγωνιστικής οµάδας, έτοιµης να πρωταγωνιστήσει στην προκριµατική φάση του World Cup2022.

Όµως και στους εναποµείναντες αγώνες στην προκριµατική φάση του Euro 2020 η διεκδίκηση του καλύτερου δυνατού αποτελέσµατος δεν σταµατά και οι ποδοσφαιριστές σας χρειάζονται πάντα κοντά τους! Σας καλώ να ενισχύσετε µε το γνωστό δυναµικό τρόπο την αγωνιστική προσπάθεια των νέων, ταλαντούχων και πολλά υποσχόµενων διεθνών παικτών µας, να στηρίξετε µε την παρουσία σας την συνολική προσπάθεια της Εθνικής µας, να θυµίσετε ότι πέραν του αγωνιστικού αποτελέσµατος, η Εθνική Ελλάδος έχει δηµιουργήσει µια νέα γενιά... δικών της φιλάθλων, οι οποίοι είναι οι µόνιµοι οπαδοί της Εθνικής και φέρνουν στο γήπεδο και την κοινωνία ένα νέο ποδοσφαιρικό πολιτισµό. Καλωσορίζω στην Εθνική Ελλάδος τον Κώστα Κωνσταντινίδη, τον Τάκη Φύσσα, τον νέο προπονητή Τζον Φαν’τ Σιπ και τους συνεργάτες του Άρον Βίντερ και Μιχάλη Βαλκάνη και τους εύχοµαι επιτυχία στην αποστολή τους».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου 2019, 20:27