Γραμμένος: «Αυτά πρέπει να γίνουν για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα»

Γραμμένος: «Αυτά πρέπει να γίνουν για να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα»
Ο πρόεδρος της ΕΠΟ Ευάγγελος Γραμμένος μίλησε για όσα πρέπει να γίνουν για να επαναρχίσει το πρωτάθλημα της Super League. Μετά το τέλος της συνέντευξης Τύπου του Χέρμπερτ Χούμπελ ο πρόεδρος της ΕΠΟ δήλωσε:

«Όπως γνωρίζετε, μετά τα γεγονότα που έχουν εξελιχθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο το τελευταίο διάστημα, υπήρξε υπουργική απόφαση από τον υφυπουργό αθλητισμού, τον κ. Βασιλειάδη, για διακοπή των πρωταθλημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα έγινε μία συζήτηση ανάμεσα στην επιτροπή παρακολούθησης και στον κ. Βασιλειάδη, στην οποία αποφασίστηκε ότι θα πρέπει, έως τη μεθεπόμενη Παρασκευή, το επαγγελματικό ποδόσφαιρο να δεσμευτεί εγγράφως σε ένα πλαίσιο αναφορικά με τα φαινόμενα βίας εκτός και εντός γηπέδων, όπως επίσης με την ασφάλεια των γηπέδων. Αυτή η δέσμευση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου θα κατατεθεί στην Ομοσπονδία και η Ομοσπονδία θα μεταφέρει στον υφυπουργό Αθλητισμού, ο οποίος, αν κρίνει ότι είναι ικανοποιητικές οι δεσμεύσεις του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, θα αποφασίσει αν θα ανασταλεί η απόφασή του για διακοπή των πρωταθλημάτων».

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, 17:10