Η πρώτη φιναλίστ του τελικού Κυπέλλου Γερμανίας έγινε γνωστή το βράδυ της Τρίτης (9/06). Τα προγνωστικά επαληθεύτηκαν στον πρώτο ημιτελικό, όπου η Μπάγερ Λεβερκούζεν επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί και με το εκτός έδρας 3-0 επί της Σααρμπρίκεν, θα διεκδικήσει το τρόπαιο απέναντι στο νικητή του δεύτερου ημιτελικού, ανάμεσα στην Μπάγερν και στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (10/06).

Η Σααρμπρίκεν δεν μπόρεσε να κάνει άλλη μία υπέρβαση, καθώς απέκλεισε στους προημιτελικούς τη Φορτούνα Ντίσελντορφ κι έγινε η πρώτη ομάδα από την 4η κατηγορία στην ιστορία του θεσμού που έφτασε στους «4».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι στην τρέχουσα σεζόν η «Σταχτοπούτα» της διοργάνωσης έχει αποκλείσει δύο ομάδες της Β΄ κατηγορίας (Ρέγκενσμπουργκ, Καρλσρούη), καθώς και δύο από τα «μεγάλα σαλόνια» (Κολωνία, Φορτούνα Ντίσελντορφ).

Οι «ασπιρίνες» προκρίνονται για 4η φορά στην ιστορία τους στον τελικό του Κυπέλλου. Στις τρεις προηγούμενες παρουσίες πανηγύρισαν μία φορά το τρόπαιο και συγκεκριμένα το 1993.

Ο αγώνας είχε (ουσιαστικά) τελειώσει από το πρώτο μέρος, όταν οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 2-0 με τα τέρματα των Ντιαμπί (11΄) και Αλάριο (19΄). Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπελαραμπί ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ (3-0) στο 59΄, δίνοντας διαδικαστικό χαρακτήρα στο υπόλοιπο της αναμέτρησης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης