Σε συστάσεις προς τους ποδοσφαιριστές που πανηγυρίζουν κάποιο γκολ, να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, προχώρησε ο εκτελεστικός διευθυντής της γερμανικής λίγκας (DFL), Ρόμπερτ Κλάιν, με αφορμή τους εναγκαλισμούς των παικτών της Χέρτα Βερολίνου στο παιχνίδι του Σαββάτου (16/5) με τη Χοφενχάιμ.

«Υπάρχουν σαφείς οδηγίες που πρέπει να γίνονται σεβαστές. Μπορεί κανείς να φανταστεί ότι, με τον ενθουσιασμό ενός τέρματος, ίσως μερικές φορές οι παίκτες να έρχονται πιο κοντά. Οι σύλλογοι δουλεύουν με τους ποδοσφαιριστές και τους υπενθυμίζουν καθημερινά τι πρέπει να γίνει, ώστε να διασφαλίσουμε τη δυνατότητα για ένα δεύτερο παιχνίδι, μετά για ένα τρίτο, και να τελειώσουμε τη σεζόν» δήλωσε ο Κλάιν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο εκτελεστικός διευθυντής της DFL εξέφρασε την ικανοποίησή του για το πώς εξελίχθηκε η επανεκκίνηση της Bundesliga το Σαββατοκύριακο, ιδιαίτερα για το γεγονός ότι δεν παρατηρήθηκε συγκέντρωση φιλάθλων έξω από τα γήπεδα των αγώνων. «Ήταν μία ανακούφιση» παραδέχθηκε ο Ρόμπερτ Κλάιν και συνέχισε: «Οι φίλαθλοι καταλαβαίνουν ότι οι καιροί που ζούμε δεν είναι οι συνηθισμένοι. Κάποιες φορές αυτά που τους ζητάμε είναι δύσκολα, αλλά όλα πήγαν καλά».

Καταλήγοντας, ο Ρόμπερτ Κλάιν εξέφρασε τη πεποίθηση ότι δεν θα ανακύψει κάποιο πρόβλημα τις επόμενες ημέρες και θα διεξαχθεί κανονικά η επόμενη αγωνιστική, η οποία περιλαμβάνει και το ντέρμπι τίτλου της Ντόρτμουντ με τη Μπάγερν, την Τρίτη 26/5.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης