Η Αταλάντα δεν πρόκειται να αλλάξει το άκρως επιθετικό στιλ παιχνιδιού της, υποδεχόμενη τη Ρεάλ (24/2), απλά θα προσπαθήσει να είναι λίγο πιο προσεκτική. Αυτό τόνισε ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της πρώτης αναμέτρησης των «16» του Champions League με τους Μαδριλένους.

«Δεν μπορούμε να αλλοιώσουμε τα χαρακτηριστικά μας, που μας επέτρεψαν να φτάσουμε στο Champions League και να είμαστε ανταγωνιστικοί στην Ιταλία. Δεν θα αλλοιώσουμε την ομάδα, αλλά θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να πάρουμε κάποιες προφυλάξεις. Θα είμαστε φιλόδοξοι, αλλά όχι αλαζόνες, όπως έχει συμβεί κάποιες φορές στη πρωτάθλημα», υπογράμμισε ο έμπειρος τεχνικός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γκασπερίνι «χάρισε» τον τίτλο του φαβορί στη Ρεάλ, ξεκαθάρισε όμως ότι η ομάδα του έχει φιλοδοξίες σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Παράλληλα, τόνισε ότι δεν τον ξεγελούν οι απουσίες των «μερένγκες», για τους οποίους είπε ότι «… μεταμορφώνονται στο Champions League».

Ο τεχνικός της Αταλάντα δεν παρέλειψε να κάνει και λίγο χιούμορ, όταν ρωτήθηκε για την προσωπική του μονομαχία με τον Ζινεντίν Ζιντάν: «Θα ανησυχούσα πολύ αν έπαιζε αύριο, αλλά ευτυχώς θα είναι στον πάγκο!», είπε ο Γκασπερίνι, που θυμήθηκε την εποχή που προπονούσε τους νέους της Γιουβέντους και ο Γάλλος ήταν τότε ο σταρ της «Γηραιάς Κυρίας».

«Έμενα να τον δω τι θα κάνει στην προπόνηση. Τόσο ως παίκτης όσο και ως προπονητής, έχει δείξει ότι το ποδόσφαιρο και οι νίκες είναι στο DNA του», κατέληξε ο 63χρονος προπονητής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης