Η γαλλική Λίγκα (LFP) ανακοίνωσε την αναβολή του αγώνα της Μαρσέιγ με τη Νις, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για το Σάββατο 16 Ιανουαρίου, λόγω πολλαπλών θετικών περιπτώσεων Covid-19 στις τάξεις της Νις.

«Μετά τη γνώμη της εθνικής επιτροπής Covid, που σημείωσε τη συγκεκριμένη μη διαθεσιμότητα περισσότερων από 10 ποδοσφαιριστών στη λίστα των 30 παικτών της Νις, λόγω θετικών δοκιμών στον κορωνοϊό, η επιτροπή ανταγωνισμού της LFP (.. .) αποφασίζει να αναβάλει τον αγώνα Μαρσέιγ-Νις, για την 11η ημέρα της Ligue 1, για αργότερα», αναφέρει το δελτίο Τύπου της Λίγκας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χτυπημένη σε μεγάλο βαθμό από την επιδημία, η ομάδα της Νίκαιας αποφάσισε στις αρχές της περασμένης εβδομάδας να κλείσει το προπονητικό κέντρο και να ακυρώσει προσωρινά τις ομαδικές προπονήσεις.

Απομένει να δούμε πώς θα αντιδράσει ο σύλλογος της Μασσαλίας. Σε μια ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε πριν από την επίσημη αναβολή, ο σύλλογος είχε ήδη εκφράσει την έκπληξή του στο ενδεχόμενο αναβολής, την οποία θεωρούσε «πρόωρη και απόλυτη αντίφαση με το πνεύμα του πρωτοκόλλου για τη διοργάνωση αγώνων».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης