Μεγάλο πλήγμα δέχθηκε η προετοιμασία της Λάτσιο εν όψει της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Μπριζ (28/10) για τη 2η αγωνιστική του Champions League, την ώρα που εκφράζονται φόβοι για ξέσπασμα κορωνοϊού στο «στρατόπεδο» της ιταλικής ομάδας.

Οι «μπιανκοτσελέστι» ξεκίνησαν νικηφόρα τις υποχρεώσεις τους στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αφού επιβλήθηκαν 3-1 της Ντόρτμουντ στο «Ολίμπικο», ωστόσο, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Tuttomercatoweb, ο Σιμόνε Ιντζάγκι έχει μείνει με… αποδεκατισμένη ομάδα για το ταξίδι στο Βέλγιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μόνο 12 παίκτες προπονήθηκαν παραμονή του αγώνα με την Μπριζ, με αποτέλεσμα να εκφράζονται φόβοι ότι ο κορωνοϊός έχει «χτυπήσει» τη Λάτσιο, τα μέλη της οποίας υποβλήθηκαν χθες σε έλεγχο. Συνολικά εννέα παίκτες απουσίαζαν από την προπόνηση, συμπεριλαμβανομένων των «αστέρων» της ομάδας, Τσίρο Ιμόμπιλε και Λουίς Αλμπέρτο, ενώ οι υπόλοιποι απόντες είναι οι Αντρέας Περέιρα, Λούκας Λέιβα, Μάνουελ Λατζάρι, Ντανίλο Κατάλντι, Λουίζ Φελίπε, Θωμάς Στρακόσια και Νικολό Αρμίνι.

Ο σύλλογος της Serie A δεν έχει ανακοινώσει επίσημα τους λόγους της απουσίας των ποδοσφαιριστών, αλλά εκφράζονται φόβοι για «κύμα» κορωνοϊού στο εσωτερικό της Λάτσιο, η οποία δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά στο πρωτάθλημα, όπου μετά τις πρώτες πέντε αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει επτά βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη δωδέκατη θέση της κατάταξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης