Φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Αυστρία θα δώσει απόψε (21:30, OPEN, Cosmote Sport 1) η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου στο Κλάγκενφουρτ.

Στο εν λόγω φιλικό τεστ ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Τζον Φαν’τ Σιπ θα έχει την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές, ενόψει των αγώνων με τη Μολδαβία (11/10) και το Κόσοβο (14/10) για το Nations League.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Εθνική ομάδα βρίσκεται στο στάδιο της δημιουργίας ενός συνόλου με διαφορετική φιλοσοφία και αγωνιστική νοοτροπία, με στόχο την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ και η πάλαι ποτέ Βούντερτιμ αποτελεί έναν ισχυρό κι αξιοσέβαστο αντίπαλο, που μπορεί να αποτελέσει μέτρο σύγκρισης και «καθρέφτη» της δουλειάς που επιτελείται από τον Φαν΄τ Σιπ και τους παίκτες.

Από τους αρχικά κληθέντες διεθνείς εκτός έμεινα ο τραυματίας Μασούρας, που δεν έπαιξε στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ ο Πέλκας, λόγω της μεταγραφής του στη Φενέρμπαχτσε, δεν θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Αυστρία.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας συγκροτούν οι, Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης και Παυλίδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο σημερινό παιχνίδι, ντεμπούτο κάτω από τα γκολπόστ της «γαλανόλευκης» αναμένεται να κάνει ο Σωκράτης Διούδης.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας επιστρέφει στην Εθνική, έπειτα από δύο χρόνια, και θα χρησιμοποιηθεί ως αριστερός στόπερ, μαζί με τον Στράτο Σβάρνα που διατηρείται στο κέντρο της άμυνας.

Αριστερό μπακ θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Γιώργος Κυριακόπουλος, ενώ δεξιά είτε θα παραμείνει ο Μιχάλης Μπακάκης είτε θα πάρει φανέλα βασικού ο Λάζαρος Ρότα.

Ο Ανδρέας Μπουχαλάκης θα είναι ο ένας από τους δύο χαφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής, έχοντας στο πλευρό του τον Δημήτρη Κουρμπέλη, που διατηρείται στην ενδεκάδα.

Στη μεσοεπιθετική τριάδα θα πάρουν θέση πιθανότατα οι Δημήτρης Λημνιός, Ταξιάρχης Φούντας και Κώστας Φορτούνης, ενώ προβάδισμά για τη θέση του επιθετικού έχει ο Βαγγέλης Παυλίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης