Η Εθνική Ελπίδων ηττήθηκε με 4-3 από τη Σλοβακία σε φιλικό αγώνα που διεξήχθη στη Ζίλινα, στην πρώτη από τις τρεις αναμετρήσεις της προετοιμασίας της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, που ξεκινούν τον προσεχή Ιούνιο.

Η ελληνική ομάδα βρέθηκε μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης πίσω με 0-2 (2΄ Πόκορνι, 8΄ Κόλεσαρ) και παρά το γεγονός ότι κατάφερε να μειώσει στο 12΄ με προσπάθεια του Καμπετσή, δέχθηκε και τρίτο γκολ στο 18΄, από τον Μπόσενικ. Ο Καμπετσής μείωσε με κεφαλιά στο 30΄, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Εθνική έλεγξε τον ρυθμό και κατάφερε να ισοφαρίσει στο 61΄ με πλασέ του Λημνιού. Οι Σλοβάκοι πήραν τελικά τη νίκη με το τέρμα του Όραβετς στο 89΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 79΄ τραυματίστηκε και αποχώρησε ο Λημνιός. Ο επόμενος φιλικός αγώνας για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα διεξαχθεί την Τρίτη 26 Μαρτίου (16:30) στη Ριζούπολη, με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

Η σύνθεση της ελληνικής ομάδας: Σιαμπάνης, Ευαγγέλου, Νάτσος, Κατράνης, Νικολάου, Μιλόγεβιτς, Ιατρούδης, Βρουσάι, Ουές, Λημνιός, Καμπετσής. Αγωνίστηκαν ακόμη και οι Δημητρίου, Δουβίκας, Ρώσσης, Οικονομίδης, Τσιγγάρας, Αποστολάκης, Γιαννούτσος, Λιάγκας.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης