Δεν κατάφερε να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου των Νέων κόντρα στην αντίστοιχη της Γερμανίας.

Το συγκρότημα του Τσάνα υποκλίθηκε στην ανωτερότητα των «πάντσερ» το Σάββατο, γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 σκορ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του διεθνούς φιλικού τουρνουά που διεξάγεται σε Πιερία και Ημαθία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γκολ για τη Γερμανία πέτυχαν οι Αμίρι (30′), Κρίστιανσεν (57′) και Νιούντεκερ (64′). Αξίζει να σημειωθεί πως η Ελλάδα αγωνίστηκε από το 60΄ με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ηλιάδη (απευθείας κόκκινη κάρτα).

Ελλάδα: Ηλιάδης, Σάλιακας (46′ Βασαΐτης), Κυριακόπουλος (71′ Αρναούτογλου), Οικονόμου, Βατουσιάδης, Νιούμαν (61′ Κότσαρης), Κουλούρης, Δεληγιαννίδης (55′ Μανθάτης), Ορφανίδης (61′ Τζανουλίνος), Παπασπύρος (71′ Καραχάλιος), Φασίδης (55΄ Τσολακίδης).

Γερμανία: Χούσιτς, Κιζέφσκι (69′ Γκουβάρα), Νκάνσαχ (75′ Ταχ), Ριστλ (75′ Νταχούντ), Αμίρι (69′ Κλόστερμαν), Κρίστιανσεν (75′ Χίνγκερλ), Ντεμ, Φόρενμπαχ, Γκαουντίνο, Νιούντεκερ, Ρίτσο (71′ Κουρτ).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός προπονητής, Κώστας Τσάνας δήλωσε: «Η σημερινή μας αντίπαλος αποδείχθηκε ανώτερη και δίκαια πήρε τη νίκη. Είναι δεδομένο πως σε αυτό το επίπεδο, όταν κάνεις λάθη τα πληρώνεις. Φυσικά, δεν ξεχνάμε πως πρόκειται για ένα φιλικό αγώνα, που, πάνω απ’ όλα, μας δίνει τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τις αδυναμίες μας και να προσπαθήσουμε περισσότερο. Μόνος μας στόχος είναι η επίμονη δουλειά και η διαρκής βελτίωση».

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης