Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε τη διεξαγωγή δύο φιλικών αναμετρήσεων μέσα στον Μάρτιο για την Εθνική Ελλάδας, εν όψει της προετοιμασίας της για το Nations League 2022. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας θα αντιμετωπίσει τη Ρουμανία στο Βουκουρέστι στο «Steaua Stadium» την Παρασκευή 25 Μαρτίου, ενώ τρεις ημέρες αργότερα θα βρεθεί στην Ποντγκόριτσα, εκεί όπου θα φιλοξενηθεί στο «City Stadium» από την εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Τη Ρουμανία και το Μαυροβούνιο θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες η εθνική ομάδα τον προσεχή Μάρτιο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της για το Nations League 2022. Συγκεκριμένα, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα αγωνιστεί με τη Ρουμανία την Παρασκευή 25 Μαρτίου στο Steaua Stadium του Βουκουρεστίου και με το Μαυροβούνιο τη Δευτέρα 28 Μαρτίου στο City Stadium της Ποντγκόριτσα.

Εναντίον της Ρουμανίας η Εθνική θα παίξει για 37η φορά στην ιστορία της, με τον τελευταίο μεταξύ τους αγώνα να διεξάγεται στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Euro 2016 στο Βουκουρέστι (7/9/2015, 0-0). Με το Μαυροβούνιο η Ελλάδα θα παίξει για 2η φορά μετά το φιλικό στις 24/3/2016 στο Καραϊσκάκη (2-1 / 54’ Τζαβέλλας, 63’ Καρέλης)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης