Στις πολλές αναξιοποίητες ευκαιρίες που είχε η Εθνική μας να σκοράρει στάθηκε ο Τζον Φαν’τ Σιπ, μετά την εντός έδρας γκέλα (0-0) του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με το Κόσοβο.

O ομοσπονδιακός μας τεχνικός δήλωσε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των διεθνών μας, τονίζοντας πάντως ότι η «γαλανόλευκη» θα πρέπει να βελτιωθεί στην αξιοποίηση των φάσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση για το αν θα έκανε τις ίδιες επιλογές για την ενδεκάδα αν ξεκινούσε πάλι ο αγώνας ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός ανέφερε στην κάμερα της COSMOTE TV: «Ναι θα έκανα τις ίδιες.

Είναι εύκολο να μιλάμε μετά. Τα παιδιά έπαιξαν καλά, τα έδωσαν όλα. Στο πρώτο μέρος κάναμε ευκαιρίες. Χρειάζεσαι το πρώτο γκολ. Θα μπορούσαμε να το έχουμε πετύχει είτε με το πέναλτι είτε από τις άλλες ευκαιρίες που είχαμε.

Μας έλειψε το γκολ. Ο αντίπαλος μας είναι μία καλή ομάδα. Αλλά δεν μπορέσαμε να καθαρίσουμε τον αγώνα από το πρώτο ημίχρονο που είχαμε ευκαιρίες. Τους αφήσαμε να είναι στον αγώνα και αυτό ήταν το κακό για το δεύτερο μέρος. Προσπάθησαν να σκοράρουν. Κρατάμε τη θετική εικόνα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το δεύτερο μέρος ο Φαν’τ Σιπ είπε: «Δεν ξεκινήσαμε καλά στο δεύτερο μέρος, δεν ήταν θέμα κούρασης. Ήταν κυρίως λόγω συγκέντρωσης, μετά βρήκαμε ρυθμό και κάναμε και πάλι ευκαιρίες. Πιέσαμε ως το τέλος αλλά δυστυχώς δεν φτάσαμε στο γκολ. Στην αρχή του δευτέρου δεν παίξαμε καλά αλλά μετά είχαμε πάλι τον έλεγχο».

Για το επιθετικό πρόβλημα που παρουσιάζει η Εθνική ομάδα είπε: «Είναι αλήθεια αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παίζουμε με αυτό τον τρόπο. Δημιουργούμε ευκαιρίες απλά πρέπει να τις αξιοποιήσουμε.

Το μόνο που πρέπει να αλλάξουμε είναι το ποσοστό που εκμεταλλευόμαστε τις ευκαιρίες και τις μετατρέπουμε σε γκολ. Αυτό πρέπει να βελτιώσουμε, δεν θα αλλάξουμε κάτι στον τρόπο παιχνιδιού μας».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης