Ένας οπαδός του Παναθηναϊκού έχασε την όρασή του από το ένα του μάτι, μετά από χτύπημα που δέχτηκε από άνδρα των ΜΑΤ στο πρόσωπο, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν την Κυριακή στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι «αιωνίων».

Όπως καταγγέλλει η οικογένειά του, ο 31χρονος φίλαθλος βρισκόταν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου μαζί με δύο ακόμα άτομα, όταν τα επεισόδια άρχισαν να επεκτείνονται προς το μέρος τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τότε, σύμφωνα με τους οικείους του 31χρονου, αρχικά χτυπήθηκαν οι δύο άλλοι της παρέας, την ώρα μάλιστα που ο ένας από αυτούς την ώρα που προσπαθούσε να βοηθήσει ΑμεΑ, που είχε πέσει από αμαξίδιο.

Ακολούθως ο 31χρονος χτυπήθηκε από άνδρα των ΜΑΤ με γκλοπ στο πρόσωπο κοντά στη μύτη και το μάτι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ένας αστυνομικός τον χτύπησε με γκλοπ στο πρόσωπο, κοντά στη μύτη και το μάτι. Όπως του είπαν οι γιατροί το μάτι του έχει κοπεί στα δύο, γι αυτό και έχει επέλθει τύφλωση», ανέφερε χαρακτηριστικά στο enikos.gr ο ένας από τους δύο άνδρες που βρίσκονταν μαζί του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχει δοθεί από την οικογένεια εντολή να κατατεθεί μήνυση, ενώ ήδη έχουν μεταβεί στον Ερυθρό Σταυρό, όπου νοσηλεύεται ο 31χρονος, αστυνομικοί για να τους πάρουν κατάθεση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης