Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Ευάγγελο Γραμμένο, είχαν το βράδυ της Δευτέρας (24/2) ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ο αντιπρόεδρος της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας, Γκρεγκ Κλαρκ, ο διευθυντής του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λακοβιτς, η διευθύντρια του τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών Ευρώπης της FIFA, Έμιλι Σο και υψηλόβαθμα στελέχη της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της ελληνικής πρωτεύουσας, παρουσία του εντεταλμένου εκπροσώπου των FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελ, του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA/UEFA, Πετρ Φούσεκ και του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ, Αλέξη Δέδε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, που υποδέχθηκε τον Τσέφεριν κατά την άφιξή του στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», ευχαρίστησε τον πρόεδρο της UEFA για τη στήριξή της στην προσπάθεια βελτίωσης της λειτουργίας του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Σε αυτό το πλαίσιο κι ενόψει της συνάντησης των ξένων αξιωματούχων με την ελληνική κυβέρνηση, στο Μέγαρο Μαξίμου (25/2, 09:55), συζητήθηκαν τα επίκαιρα θέματα που αφορούν στο ελληνικό, ερασιτεχνικό κι επαγγελματικό, ποδόσφαιρο.

Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο Ευάγγελος Γραμμένος παρέθεσε επίσημο δείπνο προς τιμήν των επίσημων καλεσμένων της ΕΠΟ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης