Οι τελευταίες εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν το αντικείμενο της συνάντησης που είχαν σήμερα (6/2), στη Νιόν, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, με τον πρόεδρο της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας «… εξεδήλωσε την πρόθεσή του να επισκεφθεί στο άμεσο μέλλον την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και τη χώρα μας».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η ηγεσία της ευρωπαϊκής συνομοσπονδίας ήταν κατηγορηματική σε ό,τι αφορά το μέλλον της ΕΠΟ, ξεκαθαρίζοντας πως δεν τίθεται κανένα απολύτως θέμα διορισμού Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής, όπως προέβλεπαν σενάρια των τελευταίων ημερών.

Παράλληλα ο Αλεξάντερ Τσεφερίν φέρεται να ξεκαθάρισε στον Γραμμένο πως δεν πρόκειται να αλλάξει ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ μεσούσης της περιόδου, κάτι που σημαίνει ότι η τροπολογία που ψήφισε την περασμένη εβδομάδα η ελληνική βουλή είναι στον… αέρα.

Στη συνέχεια ο κ. Γραμμένος, συνοδευόμενος από τον ταμία της ΕΠΟ Περικλή Λασκαράκη και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής Λεωνίδα Θωμαΐδη, είχαν συνάντηση και συνεργασία επί πολλών θεμάτων με υψηλόβαθμα στελέχη της UEFA.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Επαναβεβαιώθηκε η κοινή προσπάθεια για τη βελτίωση και πρόοδο του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, μέσω της συνέχισης της αγαστής συνεργασίας των δύο πλευρών βάσει των συμφωνηθέντων με την FIFA και την UEFA», αναφέρει σχετικά η ποδοσφαιρική ομοσπονδία στο Δελτίο Τύπου που εξέδωσε.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης