ΕΠΟ: Εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες στο VAR

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 21:05
ΕΠΟ: Εξάσκηση σε πραγματικές συνθήκες στο VAR

Την πειραματική λειτουργία του συστήματος Video Assistant Referee σε πραγματικές συνθήκες αγώνα περιλάμβανε η σημερινή (τρίτη) ημέρα λειτουργίας του σεμιναρίου VAR Αξιωματούχων Διαιτησίας 1ης Κατηγορίας 2018-19.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν τρεις αγώνες στο γήπεδο της ΕΠΟ (πάρκο Γουδή), έχοντας την ευκαιρία να εξασκηθούν σε πραγματικές συνθήκες διεξαγωγής ποδοσφαιρικού παιχνιδιού, σε πειραματικό επίπεδο στην παρούσα φάση.

Για τις ανάγκες του σεμιναρίου λειτούργησαν στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας δύο βαν με τεχνικό εξοπλισμό για τη μετάδοση και άλλα δύο αποκλειστικά για τις ανάγκες λειτουργίας του Video Assistant Referee, όλα εξοπλισμένα και επανδρωμένα.

Επίσης, συνεχίστηκε για δεύτερη ημέρα το σεμινάριο Γυναικών Αξιωματούχων Διαιτησίας, που ξεκίνησε με πρακτική άσκηση στο Γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ευβοίας, όπου παρόντες ήταν μέλη της ΚΕΔ, ο Εθνικός Γυμναστής Διαιτητών κος Β. Λώλης καθώς και εκπαιδεύτριες οι οποίες παίρνουν μέρος στο σεμινάριο.

Ακολούθησε η ενότητα "Δομή και μέλλον της Γυναικείας Διαιτησίας", την οποία παρουσίασαν οι κύριοι Καλύβας και Ιωσηφόγλου. Στη συνέχεια ακολούθησε video quiz και συζήτηση των απαντήσεων και οι ενότητες "Γυναικεία Πρότυπα σε υψηλό επίπεδο", που παρουσιάστηκε από μέλη της ΚΕΔ και ''Εμπειρικά Διδάγματα" κατά την οποία -και με τη συνδρομή των συμμετεχουσών εκπαιδευτριών- συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη Γυναικεία Διαιτησία.

 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2019, 21:08