Στη φυσική της έδρα, στην Αγυιά θα αγωνίζεται από εδώ και στο εξής η Παναχαϊκή, καθώς οι διοικούντες τους Αχαιούς και η ερασιτεχνική ήρθαν σε συμφωνία. Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και πέρυσι οι «ροσονέρι» έδιναν τους εντός έδρας αγώνες τους στο Παμπελοποννησιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου 2015 είναι μια νύχτα που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των απανταχού φιλάθλων της Παναχαϊκής. Ερασιτέχνης και ΠΑΕ έβαλαν τέλος στο «σχίσμα», το οποίο είχε διχάσει το φίλαθλο κοινό της Πάτρας, και πλέον, ύστερα και από την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης του γηπέδου της Αγυιάς, η Παναχαϊκή Οικογένεια ενωμένη εις μίαν σάρκαν θα πασχίσει ώστε η νέα προσπάθεια της ποδοσφαιρικής ομάδας να έχει τα αποτελέσματα που όλοι επιθυμούμε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έντιμα και με αξιοπρέπεια ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής κ. Νίκος Ράπτης και ο Γενικός Διευθυντής της ΠΑΕ κ. Ανδρέας Νικάκης έλυσαν το «γόρδιο δεσμό» που κανείς δεν μπορούσε να λύσει την τελευταία δεκαετία και από εδώ και στο εξής θα υπάρχει συνεργασία των δύο πλευρών σε όλα τα επίπεδα. Πλέον, η ενωμένη Παναχαϊκή βρίσκεται σε θέση ισχύος. Είμαστε όλοι πεποισμένοι πως η συνεργασία Ερασιτεχνικής, ΠΑΕ και κόσμου δίνει άλλη δυναμική στην νέα ημέρα της ομάδας.»

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιπάκης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης