Ο Σπύρος Παπαθανασάκης με γραπτή του δήλωση αναφέρθηκε στην αφαίρεση βαθμών που επιβλήθηκε στον Ηρακλή, λόγω της οφειλής στον Ντάνι Λόπεζ, και εξέφρασε την ελπίδα του ότι οι πόντοι θα επιστραφούν.

Αναλυτικά:

«Εν αναμονή της απόφασης από τη FIFA η μεγαλύτερη ελπίδα μας είναι ότι οι πόντοι που έχει κερδίσει η ομάδα μας μέσα στο γήπεδο, θα επιστραφούν, δεδομένου ότι έχουμε παράσχει όλα τα στοιχεία που μας ζητήθηκαν και αφορούν στις πληρωμές, στους τόκους και τα πρόστιμα για τον παίκτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανεξάρτητα από την έκβαση της υπόθεσης, οι τελευταίοι μήνες υπήρξαν μια εποχή μεγάλης και πολλά υποσχόμενης αλλαγής για τον Ηρακλή που μου έδωσε προσωπικά τεράστια χαρά, υπερηφάνεια και ευγνωμοσύνη προς τους παίκτες, το προσωπικό, τους οπαδούς και την πόλη της Θεσσαλονίκης. Βρισκόμαστε στη διαδικασία της ανατροπής των όσων αρνητικών κληρονομήσαμε και προσπαθούμε να αποκαταστήσουμε την αξιοπρέπεια που ο Ηρακλής έχει κερδίσει μέσα στα 107 χρόνια ιστορίας του. Αυτό δεν ήταν εύκολο, δεδομένων των πολλαπλών προβλημάτων που έχουμε κληρονομήσει.

Ωστόσο, σε σύντομο χρονικό διάστημα έχουμε καθιερώσει ελέγχους και διαδικασίες για να διασφαλιστεί ότι μπορούμε να ασχολούμαστε τόσο με τα προβλήματα από το παρελθόν όσο και με την πρόβλεψη και αποφυγή μελλοντικών θεμάτων. Χτίζουμε ένα καθαρό Ηρακλή, μια ομάδα που εργάζεται σκληρά κάθε μέρα για να αποτινάξει τον μανδύα του παρελθόντος. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι κινούμαστε μέσα σε αυτό το πλαίσιο εστιάζοντας ξεκάθαρα στο στόχο μας να επαναφέρουμε τον Ηρακλή, εκεί όπου ανήκει.

Καταλαβαίνω ότι νιώσατε πληγωμένοι άλλα πρέπει να ξέρετε ότι χτίζουμε μια ομάδα που θα κερδίσει την υπερηφάνειά σας. Δεν είναι εύκολο, αλλά έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αποσπαστεί η προσοχή μας από ό, τι έχουμε καταφέρει σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Είναι εκπληκτικό. Είναι πολύ ωραίο. Γινόμαστε ολοένα και πιο ισχυροί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να επικεντρωθεί το πάθος μας στους παίκτες μας που βρίσκονται μέσα στο γήπεδο, να τους υποστηρίξουμε με θετικό τρόπο σε ό, τι χρειάζονται. Με αυτή τη δύναμη τίποτα δεν πρόκειται να μας σταματήσει. Μαζί, θα πετύχουμε το όραμά μας, να πραγματοποιήσουμε το πεπρωμένο του Ηρακλή, να χτίσουμε μια παγκόσμιας κλάσης ποδοσφαιρική ομάδα».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης