Μπορεί η βαριά εντός έδρας ήττα (3-0) από την Ιταλία να απογοήτευσε τους φίλους της Εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου, ωστόσο ο Άγγελος Αναστασιάδης και οι διεθνείς μας έχουν την αμέριστη συμπαράσταση του Βαγγέλη Γραμμένου.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ σε τετ α τετ που είχε τη Δευτέρα με τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό και τους παίκτες του, τους εξέφρασε τη στήριξή του, καλώντας τους να ξεχάσουν την αναμέτρηση με την «σκουάντρα ατζούρα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα τους ζήτησε να επικεντρωθούν απόλυτα στον αγώνα με την Αρμενία, όπου το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, δεν έχει περιθώριο για άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη, για να κυνηγήσουν τη δεύτερη θέση.

«Μην ασχολείστε άλλο με το ματς κόντρα στην Ιταλία, θα πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να πάρουμε την 2η θέση και φυσικά να κερδίσουμε την Αρμενία. Είμαστε εδώ για εσάς και θεωρούμε πως μπορείτε να τα καταφέρετε. Είμαστε δίπλα σας και σας στηρίζουμε» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Πρόβλημα με τον Σταφυλίδη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εν τω μεταξύ, πρόβλημα προέκυψε στην τελευταία προπόνηση με τον Κώστα Σταφυλίδη, καθώς ο αμυντικός της Χόφενχαϊμ ένιωσε ενοχλήσεις στο ισχίο και η συμμετοχή του στον αγώνα με την Αρμενία είναι αμφίβολη.

Ως εκ τούτου, ο Λεονάρντο Κούτρης πλέον έχει το προβάδισμα για να ξεκινήσει βασικός στο αριστερό άκρο της ελληνικής άμυνας στο αυριανό ματς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης