Εθνική ομάδα: Ο Τζαβέλας στις κλήσεις για Αυστρία, Μολδαβία και Κόσοβο

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020, 15:54
Εθνική ομάδα: Ο Τζαβέλας στις κλήσεις για Αυστρία, Μολδαβία και Κόσοβο

Τους παίκτες που κάλεσε ο Τζον Φαν'τ Σιπ στην αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου των ανδρών για το φιλικό με την Αυστρία στο Κλάγκενφουρτ (7/10), αλλά και τις αναμετρήσεις με τη Μολδαβία (11/10) και το Κόσοβο (14/10) στο ΟΑΚΑ για το Nations League ανακοίνωσε η ΕΠΟ.

Ο Ολλανδός ομοσπονδιακός κάλεσε εκ νέου στην εθνική μετά από δύο χρόνια τον Γιώργο Τζαβέλα, ο οποίος ενίσχυσε για τελευταία φορά τη «γαλανόλευκη» στον αγώνα της 15ης Οκτωβρίου του 2018 με τη Φινλανδία στο Τάμπερε για το Nations League.

Στο μεταξύ, επιστρέφουν στις κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος και ο Παντελής Χατζηδιάκος, οι οποίοι είχαν μείνει εκτός από τις αναμετρήσεις με Σλοβενία (3/9) και Κόσοβο (6/9).

Στον αντίποδα, εκτός των επιλογών του Φαν'τ Σιπ έμειναν οι τραυματίες Κώστας Τσιμίκας και Κώστας Σταφυλίδης.

Οι διεθνείς που συμπεριλαμβάνονται στις κλήσεις του Φαν'τ Σιπ είναι οι Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης και Παυλίδης.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 1 Οκτωβρίου 2020, 16:01