Τον Φιορίν Ντουρμισάι κάλεσε στην Εθνική ομάδα ο Άγγελος Αναστασιάδης, στη θέση του Κώστα Μήτρογλου.

Ο διεθνής επιθετικός τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με το Λιχτενστάιν, όπως διαπιστώθηκε έχει υποστεί θλάση στο γαστροκνήμιο και δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ματς της Τρίτης (26/3) με τη Βοσνία στην Ζένιτσα, για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός επέλεξε για αντικαταστάτη του τον 22χρονο άσο του Πανιωνίου, ο οποίος έχει γεννηθεί στην Αυλώνα και έχει επιλέξει να αγωνιστεί με τα ελληνικά χρώματα, αν και έχει ήδη συμμετοχές με την Εθνική U21 της Αλβανίας.

Όπως ενημέρωσαν από την ΕΠΟ, για να αποκτήσει το δικαίωμα συμμετοχής στην Εθνική Ελλάδας, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες και εκτιμάται ότι ο Ντουρμισάι πληροί τις προϋποθέσεις που απαιτεί ο σχετικός κανονισμός της FIFA.

Αύριο αναμένεται η τελική απάντηση και συγκατάθεση της Διεθνούς Συνομοσπονδίας για το συγκεκριμένο θέμα, έτσι ώστε ο ποδοσφαιριστής να τεθεί στη διάθεση του Άγγελου Αναστασιάδη για τον αγώνα με τη Βοσνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ντουρμισάι γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1996, εντάχθηκε στην ομάδα της Ρόδου και το 2014 τον απέκτησε ο Πανιώνιος. Στη συνέχεια αγωνίστηκε δανεικός στην Καλλιθέα, το 2016-17 στην Λαμία και επέστρεψε στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, στην οποία φέτος έχει αγωνιστεί σε 26 ματς και έχει πετύχει 5 γκολ.

Ο Κώστας Μήτρογλου θα αποχωρήσει από την αποστολή, προκειμένου να επιστρέψει στην Κωνσταντινούπολη.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης