Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ανακοίνωσε τα ονόματα των «λεγεωνάριων» της Εθνικής Ελλάδας, ενόψει του αγώνα με τα Νησιά Φερόε στο «Καραϊσκάκη» για τα προκριματικά του Euro 2016 στις 14 Νοεμβρίου, αλλά και το φιλικό με τη Σερβία στα Χανιά τέσσερις μέρες αργότερα.

Ο Ιταλός προπονητής συμπεριέλαβε στη λίστα τον Φάνη Γκέκα που είχε «κοπεί» πριν τα δύο ματς του Οκτωβρίου, κόντρα στην Φινλανδία και τη Βόρειο Ιρλανδία, αλλά και τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Γιώργος Σαμαράς, ο τραυματίας Γιάννης Φετφατζίδης και ο Λουκάς Βύντρα που προέρχεται από τραυματισμό.

Οι επιλογές: Ορέστης Καρνέζης, Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς), Βασίλης Τοροσίδης, Χοσέ Χολέμπας Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Βαγγέλης Μόρας, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Παναγιώτης Ταχτσίδης (Κιέβο Βερόνα), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Τραμπζονσπόρ), Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Κώστας Σταφυλίδης (Φούλαμ), Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα).

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθούν οι κλήσεις των παικτών που αγωνίζονται στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης