Σε φουλ ρυθμούς κινούνται οι διεθνείς εν όψει των αγώνων με Ιταλία (12/10) και Βοσνία (15/10), με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Τζον Φαν Σιπ, να αποκαλύπτει μέσω των προπονήσεων κάποιες από τις σκέψεις του, αρχικά για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου με τη «σκουάντρα ατζούρα» (12/10, 21:45, Cosmote Sport 1).

Ο Ολλανδός σκέφτεται να διαφοροποιήσει το σχηματισμό από το «κλασικό ολλανδικό» και αγαπημένο του 4-3-3 σε 4-4-2, αλλά με ρόμβο στη μεσαία γραμμή. Μάλιστα, δοκίμασε τον Κουρμπέλη κεντρικό αμυντικό και πλαισίωσε στην επίθεση τον Κουλούρη με τον Δώνη. Τερματοφύλακας ήταν ο Βλαχοδήμος, μπακ οι Μπακάκης, Σταφυλίδης και «παρτενέρ» του Κουρμπέλη ο Σιόβας. Από εκεί και ύστερα, ο Μπουχαλάκης ήταν μπροστά από τους στόπερ, Βρουσάι και Μάνταλος οι δύο από τους χαφ, ενώ για την τέταρτη θέση στη μεσαία γραμμή δοκιμάστηκε ο Γαλανόπουλος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ενημέρωση από την ΕΠΟ:

«Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο το πρόγραμμα προπονήσεων των διεθνών στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, στο οποίο συμμετείχε και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης (σε αμφότερες τις σημερινές προπονήσεις). Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μασούρας, Γιαννούλης, Σιώπης. Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης δύο προπονήσεις στις 11:00 και στις 18:00 (κλειστές για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό)».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης