Το ποδοσφαιρικό παιχνίδι για τα προκριματικά του Euro 2016, ανάμεσα στη Σερβία και την Αλβανία δεν έληξε ποτέ, ωστόσο οι διεθνείς ποδοσφαιριστές της Αλβανίας έγιναν… εθνικοί ήρωες για τους συμπατριώτες τους!

Χιλιάδες Αλβανοί και αρκετοί αλβανόφωνοι Κοσσοβάροι υποδέχτηκαν την αποστολή της Εθνικής ομάδας στο αεροδρόμιο Ρίνας, στα Τίρανα, στις 3:20 τα ξημερώματα της Τετάρτης! Όπως ανέφεραν οι συγκεντρωμένοι, οι διεθνείς ποδοσφαιριστές υπερασπίστηκαν την υπερηφάνεια της χώρας τους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί νωρίτερα και έξω από την σερβική πρεσβεία στην αλβανική πρωτεύουσα!

Να θυμίσουμε ότι στο 41ο λεπτό του αγώνα στο Βελιγράδι, τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι (drone) με κρεμασμένη «σημαία» της λεγόμενης «Μεγάλης Αλβανίας» (σ.σ.: περιελάμβανε μεταξύ άλλων την Ήπειρο, τη Δυτική Μακεδονία και την Κέρκυρα), που οραματίζονται οι εθνικιστές της γειτονικής χώρας, εμφανίστηκε πάνω από τον αγωνιστικό χώρο.

Ο παίκτης των «πλάβι», Στέφαν Μίτροβιτς έπιασε τη «σημαία» και την κατέβασε, ωστόσο αυτή η ενέργεια εξόργισε τους παίκτες της Αλβανίας που «όρμησαν» κατά πάνω του, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει γενική σύρραξη και να διακοπεί η αναμέτρηση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης