Την απόκτηση του Βραζιλιάνου αμυντικού, Ρότζερ Ιμπάνες ντα Σίλβα ανακοίνωσε η Ρόμα. Ο 21χρονος εντάσσεται στους «τζαλορόσι» με τη μορφή του δανεισμού για τον επόμενο ενάμιση χρόνο, δηλαδή, έως τον Ιούνιο του 2021. Η συμφωνία περιλαμβάνει την υποχρέωση να μετατρέψει σε «μόνιμη» τη μεταγραφή, έναντι του ποσού των 8 εκ. ευρώ.

Επίσης, προβλέπονται και μπόνους ανάλογα με τις συμμετοχές του παίκτη, που κάτω από κάποιες προϋποθέσεις μπορούν να φτάσουν ή και να ξεπεράσουν τα 2 εκατ. ευρώ. Η Αταλάντα, επίσης, διατηρεί το δικαίωμα ενός 10% σε περίπτωση μελλοντικής μεταγραφής του ποδοσφαιριστή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εάν ο Ιμπάνες παραμείνει παίκτης της Ρόμα έως τον Ιούνιο του 2024, η ομάδα του Μπέργκαμο να λάβει το ποσό του ενός εκατ. ευρώ, ενώ εφόσον παραχωρηθεί μετά την προαναφερθείσα ημερομηνία, θα μπει στο ταμείο της το 10% των χρημάτων που θα εισπράξει η Ρόμα εφόσον πουλήσει τον παίκτη.

Ο Ιμπάνες από την πλευρά του έχει συμφωνήσει στην υπογραφή συμβολαίου του με την Ρόμα, που θα ενεργοποιηθεί εφόσον η μεταγραφή γίνει μόνιμη. Σε εκείνη την περίπτωση το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή θα έχει ισχύ έως τον Ιούνιο του 2024.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Η Ρόμα έχει τα πάντα από αυτά που ονειρευόμουν σε ένα σύλλογο, είναι ένα τεράστιο μέγεθος. Είμαι βέβαιος πως θα είμαι πολύ χαρούμενος εδώ» δήλωσε ο νεαρός Βραζιλιάνος. Ο Ιμπάνες, ο οποίος εντάχθηκε στην Αταλάντα τον Ιανουάριο του 2019 κι έχει εκπροσωπήσει την εθνική Βραζιλίας U-23, είναι εξαιρετικός κάτοχος της μπάλας, με μεγάλη ταχύτητα, τεχνική και αποφασιστικότητα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα φορά την φανέλα με το νούμερο 41.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης