Ο Απόλλων Λεμεσού βρήκε δύο γκολ στο πρώτο ημίωρο απέναντι στη Μακάμπι Χάιφα από «κεραυνούς» των Ουγκέντα (19′) και Κολ (27′), όμως το 4-0 με το οποίο ηττήθηκε στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων στο Ισραήλ ήταν πολύ δύσκολο να καλυφθεί και παρά τη νίκη του με 2-0 αποκλείστηκε απ’ τα play off του Champions League και θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα play off του Europa League, εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» καταφέρουν να προσπεράσουν το εμπόδιο της Σλόβαν.

Η Βικτόρια Πλζεν νίκησε για δεύτερη φορά τη Σερίφ Τιρασπόλ με 2-1 (αποβλήθηκε για την ομάδα της Μολδαβίας στο 85′ με δεύτερη κίτρινη ο Στέφανος Ευαγγέλου) και θα αντιμετωπίσει το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στην Καραμπάχ και τη Φερεντσβάρος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την ίδια ώρα ο Ερυθρός Αστέρας νίκησε άνετα με 2-0 την Πιούνικ και στο Ερεβάν (5-0 το πρώτο ματς) και θα αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα με έπαθλο ένα «εισιτήριο» στους ομίλους του Champions League. Τέλος, η Μπόντο Γκλιμτ έφυγε αλώβητη (ισοπαλία 1-1) από την έδρα της Ζαλγκίρις) και περιμένει στα play off το νικητή του ζευγαριού Ντινάμο Ζάγκρεμπ-Λουντογκόρετς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης