Η Βέροια συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία στη φετινή Super League.

Η «βασίλισσα» του Βορρά, επέστρεψε στις νίκες, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό και, επικρατώντας με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής, πέρασε μόνη δεύτερη, ούσα στο -1 από την κορυφή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο σύλλογος της Ημαθίας «καθάρισε» το ματς σε διάστημα δύο λεπτών, καθώς ο Κάμπορα στο 54′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καλτσάς διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Άγιαξ της Ηπείρου αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 39ο λεπτό, μετά την αποβολή του Ντάσιου.

ΤΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βέροια μπήκε πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και πήρε τα «ηνία» της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να μπορεί να απειλήσει την εστία του ΠΑΣ, ακόμη και μετά που βρέθηκε με αριθμητικό πλεονέκτημα στο 39′, όταν ο Ντάσιος αντίκρισε τη 2η κίτρινη κάρτα και άφησε τον ΠΑΣ με δέκα παίκτες.

Αντίθετα, στο β’ ημίχρονο η «βασίλισσα» του Βορρά εκμεταλλεύτηκε την υπεροχή της και μέσα σε δύο λεπτά πέτυχε ισάριθμα γκολ. Το 1-0 για τους γηπεδούχους έγινε στο 54′, όταν ο Κάμπορα από κοντά, μετά από κεφαλιά-πάσα του Μπατιόν άνοιξε το σκορ.

Πριν ακόμη κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για το γκολ του Ισπανού η Βέροια κατάφερε να διπλασιάσει τα τέρματά της με σκόρερ αυτή τη φορά τον αρχηγό της, Νίκο Καλτσά, ο οποίος στο 55’ μετά από εξαιρετική προσπάθεια και ασίστ του Ντουμίτρου, έκανε το 2-0, που διατηρήθηκε έως το τέλος.

Κίτρινες: Γεωργιάδης, Κάμπορα, Βέρτζος

Κόκκινες:
39′ Ντάσιος (2η κίτρινη)

Βέροια (Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο):
Καντιμοίρης, Αραγονές, Βέρτζος, Ράουλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπατιόν, Μπαλάφας (73′ Κατίδης), Ντουμίτρου, Γεωργιάδης (49′ Μπαργκάν), Καλτσάς, Κάμπορα (80′ Μπεν).

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης):
Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Γιάκος, Ακόστα (59′ Μανιάς), Ίλιτς (71′ Μπέριος), Λίλα, Στρούνα (71′ Ναδάλες), Τσάβες.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης