O ομοσπονδιακός προπονητής της Αργεντινής, Λιονέλ Σκαλόνι, άφησε –όπως αναμενόταν-εκτός αποστολής τον Λιονέλ Μέσι για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 με τη Χιλή (27/1 εκτός) και την Κολομβία (1/2 εντός), καθώς ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν συνεχίζει την ανάρρωσή του από τον Covid-19.

H Aργεντινή έχει εξασφαλίσει την πρόκριση στους τελικούς του Κατάρ και βρίσκεται στη δεύτερη θέση στον όμιλο των 10 ομάδων της Νότιας Αμερικής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 34χρονος Μέσι δεν είναι στην ομάδα των 27 παικτών της Αργεντινής, έχοντας να αγωνιστεί με την Παρί ΣΖ από τις 22 Δεκεμβρίου (εναντίον της Λοριάν στη γαλλική Ligue 1).

Ο Μέσι πέρασε την εορταστική περίοδο στην Αργεντινή πριν βγει θετικός στην Covid-19 και προπονήθηκε χωριστά από τους συμπαίκτες του κατά την επιστροφή του στο Παρίσι.

Αντίθετα Παρέδες και Ντι Μαρία από την Παρί Σεν Ζερμέν, κλήθηκαν στην αποστολή της Αργεντινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κληθέντες:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Αρμάνι (Ρίβερ Πλέιτ), Αντράντα (Μοντερέι), Μαρτίνεθ (Άστον Βίλα), Μούσο (Αταλάντα)

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μολίνα (Ουντινέζε), Μοντιέλ και Ακούνα (Σεβίλλη), Μαρτίνεθ Κουάρτα (Φιορεντίνα), Πετσέλα (Μπέτις), Οταμέντι (Μπενφίκα), Λισάντρο Μαρτίνεθ και Ταλιαφίκο (Άγιαξ)

ΜΕΣΟΙ: Παρέδες (Παρί Σεν Ζερμέν), Ροντρίγες (Μπέτις), Ντε Πολ (Ατλέτικο Μαδρίτης), Λο Σέλσο (Τότεναμ), Γκόμες (Σεβίλλη), Μακ Άλιστερ (Μπράιτον)

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Γκονζάλες (Φιορεντίνα), Οκάμπος (Σεβίλλη), Μπουεντία (Άστον Βίλα), Ντι Μαρία (Παρί Σεν Ζερμέν), Άνχελ Κορέα (Ατλέτικο Μαδρίτης), Αλβάρες (Ρίβερ Πλέιτ), Λαουτάρο Μαρτίνεθ και Χοακίν Κορέα (Ίντερ), Ντιμπάλα (Γιουβέντους).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης