Την παραίτησή του από τον πάγκο της Φιορεντίνα υπέβαλε ο Τσέζαρε Πραντέλι, πριν καν προλάβει να συμπληρώσει πέντε μήνες στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ο έμπειρος προπονητής, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με μία επιτυχημένη πενταετία στους «βιόλα» (2005-10), κλήθηκε να… βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά στις αρχές Νοεμβρίου, αντικαθιστώντας τον Τζουζέπε Ιακίνι.

Υπό την καθοδήγησή του, η ομάδα της Φλωρεντίας παρουσίασε μία σχετική βελτίωση (από τη 17η θέση που βρισκόταν είναι τώρα 14η, στο +7 από τη ζώνη του υποβιβασμού), αλλά ο 64χρονος τεχνικός παραδέχθηκε προ 10ημέρου, μετά τη νίκη με 4-1 επί της Μπενεβέντο, ότι οι ψυχικές αντοχές του έχουν φτάσει στα όριά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά την κυριακάτικη (21/3) ήττα 3-2 από τη Μίλαν στο «Αρτέμιο Φράνκι», ο Πραντέλι δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, καθώς δεν αισθανόταν καλά και μετά από ένα 24ωρο ενημέρωσε τη διοίκηση του συλλόγου για την απόφασή του να αποχωρήσει.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, το πιθανότερο σενάριο είναι να επιστρέψει για το υπόλοιπο της σεζόν στον πάγκο της Φιορεντίνα ο Ιακίνι, ο οποίος άλλωστε έχει εν ισχύ συμβόλαιο με τον σύλλογο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης