Η ΑΕΚ Λάρνακας ήταν η νικήτρια στο σημαντικότερο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του κυπριακού πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε 3-0 του ΑΠΟΕΛ και ντουμπλάρισε τις νίκες της στο ξεκίνημα της σεζόν. Μετά το παιχνίδι οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ επισκέφθηκαν το προπονητικό κέντρο της ομάδας και προκάλεσαν υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας.

Η διοίκηση της κυπριακής ομάδας και ο τεχνικός, Μαρίνος Ουζουνίδης, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές στο ρόστερ, δείχνοντας την πόρτα της εξόδου του ΑΠΟΕΛ σε όσους ποδοσφαιριστές δεν επιθυμούν να παραμείνουν. Ο Ουζουνίδης στηρίζεται από τη διοίκηση και το ξεκάθαρο μήνυμα που στάλθηκε στους ποδοσφαιριστές είναι ότι όποιος δεν επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα και να είναι απόλυτα αφοσιωμένος τότε δεν έχει θέση στο ρόστερ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουν όλοι οι παίκτες ότι θέλουν να μείνουν στο ρόστερ. Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτή τη φιλοσοφία τότε πριν τις 15 Σεπτεμβρίου θα γίνει η κίνηση για να μην αποτελεί μέλος του ρόστερ, δεν θα υπολογίζεται από εμάς. Η μόνη μας προσέγγιση πλέον, όποιος θέλει να μείνει θα μείνει, όποιος δεν θέλει να μείνει να πάει στο καλό» δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, Νεκτάριος Πετεβίνος, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι στην ομάδα της πρωτεύουσας είναι αποφασισμένοι να δείξουν την πόρτα της εξόδου σε αρκετούς ποδοσφαιριστές.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης