Ο Γιώργος Τζαβέλλας υπέγραψε νέα συμφωνία με την Αλάνιασπορ και θα αγωνίζεται στην ομάδα της Τουρκίας για ακόμα 2,5 χρόνια, καθώς το συμβόλαιό του επεκτάθηκε έως το 2023.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον πρόεδρο και όλους όσοι συνέβαλαν στην ανανέωση του συμβολαίου. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτό τον σύλλογο. Νιώθω την υποστήριξη όλων από την πρώτη μέρα που ήρθα. Πλέον βρισκόμαστε σε διαφορετικό σημείο. Έχουν αλλάξει πολλά από τη μέρα που εντάχθηκα στην ομάδα. Ο σύλλογος πλέον βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος και όλοι έχουν δουλέψει γι’ αυτό. Όπως είπε ο πρόεδρος, από εδώ και πέρα θα έχουμε επιτυχίες. Πρώτα από όλα είμαστε άνθρωποι. Μένω στην Αλάνια με την οικογένειά μου. Εισπράττω αγάπη και σεβασμό. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο» δήλωσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της Αλάνιασπορ, Χασάν Τσαβούσογλου, σημείωσε: «Ο Τζαβέλλας έχει πολύ μεγάλη συνεισφορά στον σύλλογό μας από τη μέρα που ήρθε. Έχει δώσει τον καλύτερο εαυτό του και έχει κάνει φίλους χάρη στην προσωπικότητά του. Εκ μέρους του συλλόγου τον ευχαριστώ για την αφοσίωσή του και το νέο του συμβόλαιο. Έχουμε ακόμη πολλή δουλειά να κάνουμε. Ο Τζαβέλλας πλέον είναι ένα παιδί του συλλόγου. Έγινε ένας πραγματικός άνθρωπος της Αλάνια. Ελπίζω να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης