Στο έμψυχο δυναμικό της Βέρντερ Βρέμης παρέμεινε ο Στέφανος Καπίνο, καθώς ο 25χρονος Έλληνας γκολκίπερ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον γερμανικό σύλλογο.

Πιο συγκεκριμένα ο πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο με τον γερμανικό σύλλογο, χωρίς να γίνουν γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες της συμφωνίας των δύο πλευρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Έλληνας πορτιέρο ανήκει στη Βέρντερ Βρέμης από την αρχή της σεζόν 2018/19, ωστόσο έχει πραγματοποιήσει μόλις μία εμφάνιση κάτω από τα δοκάρια της Βέρντερ Βρέμης στην Μπουντεσλίγκα.

Σε δηλώσεις του μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Καπίνο τόνισε: «Θέλω να γίνω το νούμερο ένα όταν αποσυρθεί ο Παβλένκα. Είμαι ακόμη νέος, ο Γίρι είναι αναμφίβολα το νούμερο ένα και δεν ελπίζω να κάνει λάθη για να παίξω εγώ βασικός, γιατί πάνω από όλα θέλω την επιτυχία της ομάδας.

Η σχέση μου με τον Γίρι είναι πολύ καλή. Στην προπόνηση ο καθένας προσπαθεί για το καλύτερο, αλλά έξω από το γήπεδο είμαστε φίλοι, ο ένας δίνει ώθηση στον άλλο και προσπαθούμε να αναλύουμε τα λάθη μας για να γινόμαστε καλύτεροι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης