Στην Ολλανδία και στη Ντε Γκράαφσαπ θα συνεχίσει την καριέρα του έως το καλοκαίρι του 2021 ο Γιάννης Μυστακίδης, ο οποίος επέκτεινε το συμβόλαιο του με τους «μπλε» το μεσημέρι της Παρασκευής (22/05) για άλλον ένα χρόνο.

Στη νέα συμφωνία με τον 25χρονο επιθετικό, που «μετακόμισε» στην Ολλανδία τον περασμένο Ιανουάριο, ως ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ, συμπεριλήφθηκε και μία οψιόν, αυτόματης επέκτασης της συνεργασίας του με τη Ντε Γκράαφσαπ, εάν ο ολλανδικός σύλλογος κερδίσει την άνοδό του στην Eredivisie την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μυστακίδης πρόλαβε να καταγράψει 6 συμμετοχές με τη φανέλα της Ντε Γκράαφσαπ μέχρι το οριστικό lockdown στα ολλανδικά γήπεδα και την απόφαση της ολλανδικής ομοσπονδίας να μην «πειράξει» τις ομάδες της πρώτης (Eredivisie) και της δεύτερης (Keuren Divisie) κατηγορίας, στερώντας από τους «μπλε» (που ήταν δεύτεροι στο βαθμολογικό πίνακα πίσω από την Καμπούρ) την ευκαιρία προαγωγής στη «μεγάλη» κατηγορία.

Η εικόνα που έβγαλε ωστόσο, ο Μυστακίδης σ’ αυτούς τους τρεις μήνες με τη Ντε Γκράαφσαπ, ήταν αρκετή για να πείσει τον ολλανδικό σύλλογο να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, όπως φάνηκε κι από τις δηλώσεις του διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας Πέτερ Χοφστέντε.

 «Ο Γιάννης μας έδειξε κατά την περίοδο του προπονητικού καμπ της ομάδας στην Ισπανία τον περασμένο χειμώνα πως ήθελε πολύ να αγωνιστεί στη Ντε Γκράαφσαπ. Η… χημεία του με την ομάδα και το γκρουπ των παικτών ήταν πολύ καλή από την πρώτη στιγμή. Το όνειρό του να παίξει με την ομάδα μας στην Eredivisie, διεκόπη με πολύ άσχημο τρόπο την περασμένη εβδομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρόλα αυτά, ο ίδιος γύρισε το… διακόπτη αμέσως και μας είπε πως θα μείνω για ένα χρόνο ακόμα προκειμένου να κερδίσουμε την επόμενη σεζόν την άνοδό μας στη μεγάλη κατηγορία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για όσα έχει κάνει στην ομάδα και που πιστεύει τόσο πολύ στους στόχους μας» τόνισε ο Χοφστέντε, ενώ ο Έλληνας επιθετικός πρόσθεσε από την πλευρά του, λίγο μετά τις υπογραφές:

«Από την πρώτη στιγμή ένιωσα πολύ άνετα στη Ντε Γκράαφσαπ. Είναι ένα σπουδαίο κλαμπ, με τρομερούς φιλάθλους. Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε η εφετινή σεζόν. Με έχει θυμώσει. Αλλά θα μετατρέψουμε αυτή την απογοήτευση, σε ακόμη μία προσπάθεια για να πετύχουμε. Θέλω να κερδίσουμε την άνοδο. Θα διατηρηθώ σε καλή κατάσταση στο διάστημα που θα μείνω στην Ελλάδα, αλλά ανυπομονώ να επιστρέψω εδώ» τόνισε ο Μυστακίδης.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης