Ένα μικρό, αλλά σημαντικό βήμα προς την επανέναρξη του αγγλικού πρωταθλήματος έκαναν οι ομάδες της Premier League. Στη συνεδρίαση της διοργανώτριας αρχής, συμφωνήθηκε ομόφωνα να δοθεί το «πράσινο φως» για ατομικές προπονήσεις σε μικρά γκρουπ, κάτι που σημαίνει ότι από την Τρίτη (19/5) οι 20 ομάδες μπορούν να ξεκινήσουν την πορεία τους προς την επανεκκίνηση.

Σε αυτό το στάδιο, οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να τηρούν τους κανόνες κοινωνικής αποστασιοποίησης, ενώ δεν επιτρέπεται η ομαδική προπόνηση και οι επαφές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτή η πρώτη φάση συμφωνήθηκε μετά από διαβούλευση με τους ποδοσφαιριστές, τους προπονητές, τους γιατρούς των ομάδων, ανεξάρτητους ειδικούς και την κυβέρνηση» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Premier League και προσθέτει:

«Αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα θα εξασφαλίσουν για όλους μία επιστροφή στις προπονήσεις στο ασφαλέστερο δυνατό περιβάλλον. Η υγεία όλων των συμμετεχόντων είναι η πρώτη προτεραιότητα της Premier League και η ασφαλής επιστροφή στις προπονήσεις είναι μία διαδικασία βήμα προς βήμα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης