Η Premier League δεν συζητά το ενδεχόμενο προσωρινής παύσης του πρωταθλήματος λόγω της αύξησης των μολύνσεων από την Covid-19 στην Αγγλία, ανακοίνωσε η διοργανώτρια Αρχή της πρώτης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου την Τετάρτη (30/12).

Το παιχνίδι της Φούλαμ με την Τότεναμ αναβλήθηκε λίγες ώρες πριν από την έναρξη την Τετάρτη (30/12), με τους «κότατζερς» να ανακοινώνουν αρκετά κρούσματα στο εσωτερικό της ομάδας του, ενώ προ ημερών αντίστοιχο «θέμα» στη Μάντσεστερ Σίτι, οδήγησε στην αναβολή του αγώνα με την Έβερτον. Αρκετοί προπονητές πρότειναν μια προσωρινή παύση, για να «αποφορτιστεί» η κατάσταση στο εσωτερικό των ομάδων, όμως η διοργανώτρια Αρχή, δεν έχει την ίδια άποψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Premier League δεν έχει συζητήσει ενδεχόμενη παύση της σεζόν. Η Λίγκα συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη στα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στα γήπεδά της για την αντιμετώπιση της COVID-19, για να συνεχιστούν οι αγώνες, όπως έχουν προγραμματιστεί κι αυτά τα πρωτόκολλα συνεχίζουν να έχουν την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης. Με την υγεία των παικτών και του προσωπικού να αποτελεί προτεραιότητα, η Λίγκα υποστηρίζει πλήρως τον τρόπο με τον οποίο οι σύλλογοι εφαρμόζουν τα πρωτόκολλα και τους κανόνες», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Premier League.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης