Αναβλήθηκε το ματς της 4ης Δεκεμβρίου ανάμεσα στην Άστον Βίλα και στη Νιουκάστλ, για την Premier League, λόγω των πολλαπλών κρουσμάτων κορωνοϊού στους «ανθρακωρύχους».

Από το πρωί της Τρίτης είχε γίνει γνωστό ότι αρκετοί παίκτες της Νιουκάστλ και μέλη του προπονητικού τιμ είχαν προσβληθεί από την Covid-19, με αποτέλεσμα να τεθούν σε απομόνωση, ενώ μπήκε «λουκέτο» και στο προπονητικό κέντρο της ομάδας για τρεις ημέρες, βάσει του υγειονομικού πρωτοκόλλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μερ το πρόβλημα να είναι έντονο και ως εκ τούτου να μην επιτρέπει στην πρώτη ομάδα να προπονηθεί πλήρης, η διοίκηση κατέθεσε αίτημα αναβολής του επερχόμενου αγώνα στο «Βίλα Παρκ» με την Άστον Βίλα, το οποίο και έγινε αποδεκτό από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής του αγγλικού πρωταθλήματος.

Η αναμέτρηση που επρόκειτο να ξεκινήσει το βράδυ της Παρασκευής (4/10, 22:00) θα «μεταφερθεί» σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί εν ενθέτω χρόνο.

Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η Νιουκάστλ δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την Άστον Βίλα για την κατανόηση που επέδειξε στην υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, οι «ανθρακωρύχοι» έκαναν γνωστό πως όλοι οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του προπονητικού τιμ θα επανεξεταστούν μέσα στην εβδομάδα και τα αποτελέσματα των τεστ θα αξιολογηθούν στη συνάντηση που θα έχουν οι άνθρωποι του συλλόγου με την Premier League και τους υγειονομικούς φορείς.

Το κλαμπ απέφυγε να δημοσιοποιήσει τα ονόματα εκείνων που έχουν προσβληθεί από τον ιό.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης