Ο Κλάουντιο Ρανιέρι τόνισε στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι με την Φινλανδία, ότι αυτή η Εθνική είναι η ομάδα του μέλλοντος! Ο Ιταλός ομοσπονδιακός τεχνικός είπε αρχικά:

«Ήταν δύσκολο ματς γιατί η Φινλανδία είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Παίξαμε πολύ καλά, δώσαμε τη μάχη μας. Στο ματς με τη Ρουμανία δεν ήμασταν καλοί και δεν είχαμε τον κόσμο μας. Η Φινλανδία μας πίεσε. Το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και τώρα πρέπει να κοιτάξουμε το επόμενο ματς. Εμείς πρέπει να παίξουμε για να νικήσουμε τη Β. Ιρλανδία στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τον κόσμο στο πλευρό μας αλλά και εδώ στο ματς της Φινλανδίας με τη Ρουμανία θα γίνει μάχη».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε ερώτηση τι του άρεσε και τι όχι στο παιχνίδι, σημείωσε: «Αυτή είναι η ομάδα του μέλλοντος. Μ’ άρεσε το πώς αγωνίστηκαν οι νέοι παίκτες σε ένα τόσο δύσκολο ματς όπως το αποψινό. Μου άρεσε επίσης το πώς συνδέθηκαν με τους έμπειρους αλλά και το πώς υποστήριζαν οι υπόλοιποι από τον πάγκο. Δεν μου άρεσε το αποτέλεσμα».

Τέλος ρωτήθηκε αν υπάρχει κόστος στο να χτίζεις μια ομάδα: «Παρακολουθώ τις προπονήσεις. Περίμενα μια μεγάλη μάχη και τις προηγούμενες ημέρες προσπάθησα να επιλέξω τους παίκτες που ταίριαζαν περισσότερο σε αυτό το ματς. Όπως πήραμε έναν βαθμό σήμερα θα μπορούσαμε να τον χάσουμε».

Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης